De Bargains van Barbara


Muziek luisteren uit de 60’s, een wooninterieur uit de 70’s, vintage kleding voornamelijk uit de 80’s, maar opgroeien in de 90’s. I guess that’s me. Ieder tijdperk heeft voor mij wel iets waar ik geobsedeerd door ben.

In de wereld van nu begint langzaam de waardering voor “oude meuk” steeds meer te groeien. De kleding van vroeger wordt steeds populairder en het is een geweldige oplossing om te gaan voor slow fashion, vintage kleding dus.

Duurzaamheid staat hoog aangeschreven ook wat mij betreft, maar vintage kleding is zoveel meer dan iets wat lang geleden is geproduceerd.

De kwaliteit van vintage kleding is vaak beter aangezien het geen massaproductie is geweest en iemand met veel zorg het item heeft geproduceerd. Dit is vaak te voelen aan de materialen, maar vooral ook te zien in de details.

Achter elke vintage item zit een stukje geschiedenis en draagt een verhaal met zich mee. Elk item in de webshop is handpicked en gedoopt tot een van Bar’s Bargain. Tijdens de handpicking dwalen mijn gedachten af en toe dan ook weg. Welk verhaal zit er achter dit item en wie speelt hierin de hoofdrol? Elk item is uniek.

Elk item heeft nog zo’n goede kwaliteit dat het een kans verdient op een nieuw verhaal. En dat is precies de reden waarom ik de drang voelde om Bar’s Bargain te beginnen. Waarom produceren we zo gigantisch veel nieuwe items als er nog te veel mooie items op de wereld ronddwalen op zoek naar een nieuwe hoofdrolspeler. 


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd