Een trip to the thrift (in corona tijd)


Zoals we allemaal ervaren, zitten we midden in een periode dat het allemaal even net iets anders gaat dan anders. Zoveel dingen die vroeger vanzelfsprekend waren, zijn soms net even wat lastiger geworden. Zo stond er afgelopen April een Thriftcation op de planning. Er even lekker tussenuit en tegelijkertijd “aan het werk.” Met mijn partner in crime zoeken naar vintage bargains en tegelijkertijd cultuur snuiven en van het zonnetje genieten in het o zo mooie Kroatie. Helaas liep het allemaal toch even anders (al heb ik thuis in Nederland ook lekker van het zonnetje kunnen genieten hoor). De vakantie ging helaas niet door aangezien er een quarantaine periode aanbrak. Toch moest dus een andere manier worden gevonden om aan mooie pareltjes te komen (want het online shoppen explodeerde wat voor Bar’s Bargain he-le-maal niet erg was). Met lichte paniek besefte ik me dat de voorraad kleding steeds kleiner werd en ik toch echt met een oplossing moest komen…
Vintage kleding
Maar waar de ene deur dicht gaat, is er altijd wel ergens anders eentje die open gaat, waren de wijze woorden van mijn schoonmoeder. En ja, ze had natuurlijk gelijk.. zoals altijd alle moeders en schoonmoeders hebben.
Via via ben ik terechtgekomen bij meerdere hele fijne Nederlandse adresjes waar mooie vintage bargains op mij aan het wachten waren. Echt vintage goudmijnen met alleen maar mooie kleding waarvan inmiddels al zeker 50kg met de hand is uitgezocht en inmiddels op jullie aan het wachten zijn in de webshop.
Vintage kledin
Toch kan ik niet wachten om weer over de grens te gaan op avontuur. Zelf de vintage bargains met mijn eigen auto naar Nederland brengen heeft voor mij net wat extra’s waardoor de items echte Bar’s Bargains worden. Maar stay tuned (!) want 15 Juni gaan veel Europese grenzen weer open. Toch eventjes afwachten hoor of we ook echt meteen op avontuur gaan, want het allerbelangrijkste is natuurlijk dat we allemaal gezond blijven!

Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd