Handmade scrunchie!


Elke bestelling een handmade scrunchie!
Liefde voor de naaimachine heb ik zeker. Toch zou ik het eerder beschrijven als een haat/liefde-verhouding. Geduld en behendigheid zijn zeker niet altijd mijn sterkste kant geweest. En laat je dit nou best wel hard nodig hebben als het aan komt op werken met de naaimachine. Gelukkig overwon mijn doorzettingsvermogen het en ben ik inmiddels best goed en snel geworden in mijn all-time favorite trend van de afgelopen tijd.. scrunchies! 
Ik ben echt een mega jaren 90 fan (zou het komen om dat ik in de 90s ben geboren?). Ondanks dat je in de webshop altijd vintage fashion zal vinden van de jaren 70 en 80, merk ik dat de jaren 90 items mij die extra vibe geven. De fashion die toentertijd werd gedragen is zo uniek en af en toe best wel out of the box. Af en toe maakten de Spice Girls het best wel een beetje bont met de enorme plateauzolen, hele korte crop tops en gigantisch felle kleuren en patronen.
Bij het maken van scrunchies in allerlei felle kleuren en gekke patronen, denk ik vaak terug aan de jaren 90. Ik denk dat ik daarom stiekem een beetje verliefd ben geworden op deze trend. Daarbij was het ook de eerste uitdaging die ik aanging toen ik achter mijn naaimachine ging zitten. De allereerste scrunchie flopte natuurlijk gigantisch, want ik had geen verstand van de verschillende steken, onder- en bovenspanning of hoe überhaupt de draad in de naaimachine geregen moest worden.
Maar.. oefening baart kunst! Vintage lapjes stof met mooie kleurtjes en patronen zijn niet meer veilig en worden allemaal omgetoverd tot scrunchies. Zo kan ik bij elke bestelling een exemplaar toevoegen en hoop ik stiekem dat iedereen een beetje liefde gaat creëren voor de scrunchie-trend. Al denk ik dat ze al aardig populair zijn!

Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd